Аз ям! добави нови четири продукта към своето портфолио

Българската марка Аз ям! увеличи своето портфолио от колбаси със свинско месо с още четири продукта. Новите луканка, суджук, белена сушеница и Мелничарски мезелък имат типичен автентичен вкус, който ги прави перфектното мезе за всяка трапеза.

Новите колбаси Аз ям! са произведени от селектирано свинско и говеждо месо с класически натурални подправки. Дългият процес на зреене и сушене на луканката ѝ придава автентичния вкус на зряло месо.

Смес от свинско и говеждо месо в естествена, ядлива свинска обвивка придава онзи характерен аромат на суджук Аз ям!. Овкусен с класически подправки за силен и изразен вкус. Прието е луканките и суджуците да се режат на много тънки парчета, напречно, за продълговата форма на резена.

Сушеницата Аз ям! е ръчно обелена след края на процеса по сушене и опакована по два броя в удобна опаковка. Мелничарският мезелък е произведен от селектирано свинско месо, едро смлян черен пипер, леко опушена паприка, както и подбрани натурални подправки. Технологията на бавно сушене запазва високите хранителни качества на продукта и се доближава до автентичната рецепта за неговото приготвяне.

От ноември новите колбаси Аз ям! вече могат да бъдат открити и в магазинната мрежа. Опитай ги сега и сподели с нас своите впечатления на нашата Facebook страница тук.

Натиснете "ENTER" за търсене или "ESC" за отказ