Начин на приготвяне:
Разрежете авокадото, махнете костилката, обелете го и нарежете на кубчета.Прехвърлете в купа, към него добавете ситно нарязаната люта чушка, доматите, лука и ситно нарязания чесън.Изстискайте сока от лайм, посолете, добавете листата пресне кориандър и разбъркайте.
Нарежете наденицата на дребни кубчета и запържете в малко олио за 5-6 минути, докато стане златиста и хрупкава. Извадете в чиния и оставете настрана.
В горещия тиган добавете още малко олио и изпържете яйцата за около 2 минути, за да останат сочни. Извадете в купичка, почистете тигана и го върнете на котлона.
Поставете тортия питка на кухненския плот и сложете 2-3 с.л. от салцата, ¼ от изпържената наденица, отгоре поставете яйца и поръсете с настъргания кашкавал. Подгънете два срещуположни края на питката, а след това навийте на стегнато руло. Запечете питките в сгорещения тиган с малко олио за около минута на страна.
Разрежете на две и сервирате топли.