Аз ям! на работа

Бързи рецепти под 30 минути от Аз ям!

За забързаното ежедневие няма сезонност. Без значение дали е лято или зима, ако водим динамичен начин на живот, вероятно рядко ни остава свободно време, което да използваме за приготвяне на храна в домашни условия.

Лутането из Интернет в търсене на подходящата бърза рецепта за вечеря често отнема повече време, отколкото самото ѝ приготвяне. Ако нашите 5 рецепти под 30 минути през юли ви спестиха времето, прекарано в кухнята, значи и тези 5 ще ви допаднат.

Датски хотдог

Датски хотдог с кренвирши Аз ям!

Няма как да говорим за бързо приготвяне на храна и да не споменем един от любимците на хората по света. Хотдогът има много вариации, но кренвиршът си остава основна съставка в него. Приготвянето на този фаворит отнема броени минути, но сме сигурни, че хапването ще отнеме секунди.

Яйца с чушки и телешки салам

Яйца с телешки салам Аз ям!

Яйцата често са предпочитаното решение вкусна храна и спестяване на прекараното време в кухнята. Бързото им приготовление дава възможност за експерименти и разнообразие от рецепти. Тази е в комбинация с пресни чушки и телешки салам Аз ям!

Английска закуска с кренвирши

Казват, че закуската е най-важното хранене през деня, а англичаните определено знаят как да закусват обилно и качествено. Тази апетитна порция с боб, кренвирши Аз ям!, гъби и яйце отнема само 15 миути за приготовление, а със сигурност ще ви държи сити през целия ден.

Спагети пеперончино с пикантни кренвирши

Спагети пеперончино с пикантни кренвирши

Пастата във всяка една от нейните вариации е чудесно, бързо и засищащо решение за вечеря. Този представител на италианската кухня в комбинация с пикантни кренвирши Аз ям!, чили и пармезан се приготвя само за 20 минути. Консумацията в приятна компания на по чаша вино е задължителна!

Чийз тост с телешки салам

Чийз тост с телешки салам

Тостовете със салам и кашкавал са любима закуска на всеки още от детските години и нямаше как да не ги включим. 10 минутки са нужни на хляба и салама да се запекат, а кашкавалът да започне да се разтича. Разнообразете рецептата като добавите резенчета прясна чушка и сервирате със сос по избор.

 

Натиснете "ENTER" за търсене или "ESC" за отказ