Вкусни идеи

Бързи рецепти под 30 минути от Аз ям!

В забързаното ежедневие рядко ни остава свободно време, което да прекараме развихряйки пълноценно кулинарните ни способности, а всеки от нас би предпочел да хапне вкусна домашно приготвена храна, вместо полуфабрикат от магазина.

Затова решихме да ви помогнем в търсенето на аламинути и подбрахме 10 апетитни рецепти от кулинарната книга на Аз ям!, които ще ви спестят време, прекарано в кухнята, а финалният резултат със сигурност ще ви накара да си оближете пръстите.

Брускети със сушеница, рикота и паста от люти чушки

Брускети със сушеница Аз ям!

Брускетите са виден представител на италианските антипасти. Те са вкусни, хрупкави и изкшаващи, а освен това са и едно бързо решение и чудесен начин да зарадвате близките си за закуска или като добавена стойност към следобедната глътка чай.

Миди с мезелък, бяло вино и чесън

Миди с Мелничарски мезелък Аз ям!, бяло вино и чесън

Когато говорим за миди, доста често си мислим, че тяхното приготвяне е едно трудоемко и времеотнемащо начинание. Но истината е, че не им трябват повече от 5-10 минути, за да се сготвят. А в нестандартна комбинация с Мелничарски мезелък Аз ям! и чаша бяло вино, резултатът е вкусно решение за летните безгрижни дни.

Бърза пица с хляб лаваш и суджук

Кой ли би предположил, че хлябът лаваш е перфектна основа за една апетитна и бърза пица? Добавете тънки колелца зелена люта чушка към суджука Аз ям! и се насладете на лекия пикантен вкус. Опитайте с нашата рецепта и оставете резултатът да говори сам за себе си.

Ризото със Заралийски салам, козе сирене и грах

Ризото със Заралийски салам Аз ям!

Кремообразната текстура на това северноиталианско ястие отличава ризотото от обикновените блюда с ориз. Интересен факт е, че това е един от най-разпространените и често срещани начини за приготвяне на ориза. А самият процес отнема не повече от 30 минутки. Добавете кубчета Заралийски салам, грах и козе сирене и ще получите перфектен вкусов баланс, приготвен с отношение.

Фахитас с наденица, чушки и сирене

Фахитас с наденица Аз ям!, чушки и сирене

Като говорим за забързано ежедневие и липса на свободно време, какво по-добро решение от това, да приготвиш нещо вкусно вкъщи и да го вземеш със себе си за изпът? Това апетитно мексиканско ястие с наденица Аз ям! е чудесен пример за засищащ обяд, готов да бъде хапнат в офиса или сред природата.

Натиснете "ENTER" за търсене или "ESC" за отказ