Грилована наденица с бобена паста

Рецепти 60 мин Сложност Порции 4

Необходими продукти:

  • 4 бр. наденица Аз ям!
  • За бобената паста
  • 400 г боб от консерва
  • 100 г лук
  • 1 ч.л. кимион
  • 1 ч.л. джоджен
  • 1/2 ч.л. девисил
  • 3 с.л. зехтин
  • 2 с.л. оцет
  • сол на вкус
  • черен пипер на вкус

Начин на приготвяне:

Отцедете боба и го изсипете в купа. Нарежете лука на тънки полумесеци и ги добавете към боба. Прибавете подправките. Разбъркайте зехтина и оцета добре. Получената смес се пасира и се оставя да престои в хладилник 1-2 часа.

Поставете в чиния от бобената паста и отгоре поставете двете половинки изпечена наденичка. По желание поръсете с магданоз.

Натиснете "ENTER" за търсене или "ESC" за отказ