Начин на приготвяне:
В голям съд с капак загрейте олиото за сложете едро нарязания лук, патладжана нарязана кубчета, чушките на едри парчета и моркова, нарязан на колелца. Посолете и гответе 7-8 минути на средно силен огън, докато зеленчуците омекнат. Прибавете обелените и нарязани на едри парчета картофи, разбъркайте и добавете червения пипер, сол и черен пипер. Разбъркайте и гответе 4-5 минути. Налейте виното, увеличете котлона и оставете за 5 минути да се изпари алкохола. Прибавете едро нарязаните домати и налейте бульона. Оставете да заври на котлона, покрийте с капак и прехвърлете в предварително загрята до 200 градуса фурна. Печете 40 минути.
Извадете съда от фурната и прибавете зеления фасул, граха и нарязаната на дебели колелца наденица. Върнете във фурната, увеличете градусите на 220 и печете без капак 20 минути, докато наденицата добие приятен загар. Оставете ястието да се охлади за 15 минути и сервирайте поръсено с пресен магданоз.