Друсан кебап със суджук

Рецепти 35 мин Сложност Порции 4

Хранителни стойности:

374
kcal
10 г
протеини
28 г
мазнини
22 г
въглехидрати
4 г
фибри

Приблизителни стойности, базирани на една порция

Необходими продукти:

  • 1 бр. суджук Аз ям!
  • 80 мл олио
  • 5 глави лук
  • 5 люти чушки
  • 1 ч. л. сол
  • 1/2 ч. л. черен пипер
  • 3-4 стръка магданоз

Начин на приготвяне:

В широк съд загрейте олиото и запържете нарязаните на колелца люти чушки, заедно с нарязания на кубчета лук за 8-10 минути, заедно със солта и черния пипер, докато зеленчуците започнат да омекват.

Нарежете суджука на дебели филийки и го добавете в съда със зеленчуците. Разбъркайте, покрийте с капак и гответе около 10 минути, като периодично разтърсвате съда с ястието.

Сервирайте ястието топло. Преди поднасяне поръсете със ситно нарязан пресен магданоз.

 

Натиснете "ENTER" за търсене или "ESC" за отказ