Запечен хотдог във френски стил

Рецепти 20 мин Сложност Порции 4

Необходими продукти:

  • 4 кренвирша Аз ям!
  • 2 багети
  • 50 мл готварска сметана
  • 4 жълтъка
  • 200 г настърган кашкавал
  • 4 ч. л. горчица
  • фина сол

Начин на приготвяне:

В тенджера кипнете вода и сварете кренвиршите за 5-6 минути. Извадете ги веднага щом изплуват на повърхността.

В купа разбийте жълтъците и сметаната. Добавете настъргания кашкавал, посолете и подправете с черен пипер и разбъркайте. Разрежете багетата на две и на всяка половина направете V образен разрез. Намажете багетата от двете страни с горчица и сложете кренвирш. Отгоре сложете от сместа с жълтъци и кашкавал и запечете в предварително загрята до 200 градуса фурна за 8-10 минути.

Сервирайте с горчица и свежа салата.

Натиснете "ENTER" за търсене или "ESC" за отказ