Колбасите със свинско месо Аз ям! са толкова вкусни, защото са произведени с качествени продукти и високотехнологично оборудване при спазване на всички европейски стандрати.

Марката Аз ям! се роди през 2016 г. с отварянето на новия ни завод за производство на колбаси и деликатеси от бели и червени меса. Оттогава кренвиршите, надениците и саламите Аз ям! са до теб със своя превъзходен вкус и стилни опаковки.

Аз ям! – любимите ни колбаси със свинско месо – са с гаранция от Градус – добре познатият на българския потребител производител на птиче месо с традиция в бранша и усет за доброто качество. Опитвайки веднъж продуктите Аз ям!, няма как да ги забравиш. Те са създадени с умни технологии при високи стандарти.

Технологиите, които се използват при производството на продуктите с марката Аз ям!, позволяват постигането на перфектното съчетание между традиционния вкус на българските рецепти и новите тенденции в производството на колбаси.

Опаковането на продуктите гарантира повече трайност на колбасите при високо качество с неповторим вкус и аромат. Контролът на всеки етап от производството осигурява качествени и безопасни продукти, които задоволяват нуждите на нашите потребители.

Качеството на колбасите Аз ям! е гарантирано както от високотехнологичното оборудване на завода, така и от стриктното спазване на хигиената на различните етапи и процеси. Автоматизираните процеси са напълно контролирани, а служителите спазват всички изисквания за качество, хигиена и безопасност.

Натиснете "ENTER" за търсене или "ESC" за отказ