Зеленчукова яхния с наденица

С наденица 60 мин Сложност Порции 4

Необходими продукти:

  • 300 г замразен зелен боб
  • 300 г картофи
  • 300 г домати от консерва
  • 2 бр. зелена чушка
  • 2 бр. червена чушка
  • 100 г пащърнак
  • 600 г Македонска наденица Аз ям!
  • 2 глави кромид лук
  • 1 чили
  • 1 чили 2 стръка мащерка

Начин на приготвяне:

В касерола запържете лука, картофите и пащърнака за 2-3 минути, след което прибавете зеления фасул, заедно с останалите зеленчуци и наденицата. Прибавете вода да покрие цялата яхния. Гответе 45 минути под капак на среден огън. Сервирайте с поръсена мащерка.

Натиснете "ENTER" за търсене или "ESC" за отказ