Начин на приготвяне:
В голям тиган загрейте зехтина и добавете нарязаните на кубчета лук и чушка. Гответе 5 минути, докато започнат да омекват и добавете нарязания на филийки чесън. Посолете, гответе около минута и свалете съда от котлона.
В купа смесете кетчупа, барбекю соса, захарта и меласата. Разбъркайте и добавете горчицата, соса уорчестър и подправете със сол, черен пипер и лют пипер. Разбъркайте отново и оставете настрана.
Нарежете кренвиршите на парчета с дължина 3-4 см.
В подходящ за печене съд с капак сложете отцедения боб, лучената смес, соса и кренвиршите. Налейте бульона и печете 10 минути в предварително загрята до 220 градуса фурна. Махнете капака и печете още 10 минути, докато кренвиршите се запекат.