Начин на приготвяне:
Нарежете наденицата на колелца. В широк съд загрейте олиото и запържете наденицата за 5-6 минути до златисто. Готовата на наденица извадете в чиния и оставете настрана.
В същия съд сложете нарязаните на едро чушки и нарязания на полумесеци лук и пържете 6-7 минути, докато започнат да омекват. Прибавете доматената паста, червения пипер и нарязаните на едри кубчета картофи. Разбъркайте и гответе 5-6 минути, добавете чубрицата и около 150 мл вода. Покрийте с капак и гответе 10 минути.
Прибавете нарязаните на парчета домати и гответе още 10 минути. Посолете, подправете с черен пипер, върнете наденицата в съда и гответе 5 минути, докато се затопли.
Сервирайте със ситно нарязан магданоз.