Пикантни пълнени яйца с деликатесен салам и сос Табаско

Рецепти 30 мин Сложност Порции 8

Необходими продукти:

  • 8 големи яйца
  • 80 г Деликатесен салам Аз ям!
  • 3-4 с. л. майонеза
  • 1 с. л. ситно нарязана целина
  • 2 ч. л. горчица
  • 2 с. л. ситно нарязан магданоз
  • 1 ч. л. сос Табаско
  • сол на вкус
  • черен пипер на вкус

Начин на приготвяне:

Сложете яйцата в съд със студена вода и кипнете. Варете 10 минути от момента на завиране, отцедете и веднага охладете под студена вода.

Обелете, разрежете на две по дължина и извадете жълтъка. В купа сложете яйчените жълтъци, майонезата, целината и добавете горчицата, магданоза и соса Табаско. Подправете със сол и черен пипер и разбъркайте добре.

Прехвърлете сместа в пош и напълнете половинките белтък. Ако не разполагате с пош, може да напълните и с лъжичка.

Натиснете "ENTER" за търсене или "ESC" за отказ