Телешка луканка Аз ям!

Телешка луканка Аз ям!

Произведена от селектирано говеждо месо и деликатно овкусена с подбрани подправки, които й придават мек и балансиран вкус. Традиционният вкус се подсилва от микс от черен и червен пипер, а технологията на бавно сушене и зреене запазва високите хранителни характеристики и качества на продукта.

Телешки суджук Аз ям!

Телешки суджук Аз ям!

Произведен от селектирано говеждо месо и овкусен с традиционни подправки - черен и червен пипер, чубрица и кимион. Умело балансирани, те придават характерен аромат и вкус на суджука. Технологията на бавно сушене и зреене запазва високите хранителни характеристики и качества на продукта.

Луканка Аз ям!

Луканка Аз ям!

Произведена от селектирано свинско и говеждо месо с класически натурални подправки и характерен мек вкус. Дългият процес на зреене и сушене ѝ придава автентичния вкус на зряло месо.

Суджук Аз ям!

Суджук Аз ям!

Смес от свинско и говеждо месо в естествена, ядлива свинска обвивка, придаваща характерния аромат на суджук. Овкусен с класически подправки за силен и изразен вкус. Прието е луканките и суджуците да се режат на много тънки парчета, напречно, за продълговата форма на резена.

Белена сушеница Аз ям!

Белена сушеница Аз ям!

Смес от свинско и говеждо месо и класически микс от кимион, черен пипер и червен лют пипер. Ръчно обелена след края на процеса по сушене и опакована по два броя в удобна опаковка.

Мелничарски мезелък Аз ям!

Мелничарски мезелък Аз ям!

Произведен от селектирано свинско месо, едро смлян черен пипер, леко опушена паприка, както и подбрани натурални подправки. Технологията на бавно сушене запазва високите хранителни качества на продукта и се доближава до автентичната рецепта за неговото приготвяне.

Заралийски салам Аз ям!

Заралийски салам Аз ям!

Варено-пушеният Заралийски салам на Аз ям! е нов и уникален за българския пазар вкус. Рецептата му е разработена от нашите технолози и е комбинация от вкусовете на Шпеков и Деликатесен, съчетани с балансирана смес от подправки.

Деликатесен салам Аз ям!

Деликатесен салам Аз ям!

Варено-пушените колбаси, приготвени с любов и старание, идват в красива вакуум опаковка, която запазва качеството и добрия им вкус. Шпековият и деликатесният салам са произведени по традиционни рецепти. Шпековият - с характерния си вкус, а Деликатесният - с цели парчета месо и зърна черен пипер.

Шпеков салам Аз ям!

Шпеков салам Аз ям!

Варено-пушените колбаси, приготвени с любов и старание, са опаковани красиво и така, че да запазят качеството и добрия си вкус. Опитай Шпековия салам Аз ям! Той е произведен по традиционна рецепта и е с характерния си вкус.

Кренвирши Аз ям!

Кренвирши Аз ям!

Нещо вкусно, нещо лесно, нещо изпитано и добро – кренвирши със свинско месо! Аз ям!, разбира се. Те са тук, за да заситят глада ти за отлична храна.

Родопска и Македонска наденица Аз ям!

Родопска и Македонска наденица Аз ям!

Вземи наденица със свинско месо Аз ям! - Родопска с чубрица и Македонска с червен пипер! Те са приготвени с отношение, а ти можеш да избереш от два оригинални вкуса!

Софийска наденица Аз ям!

Софийска наденица Аз ям!

Сега вземи и Софийска наденица без подправки със свинско месо Аз ям! Ще я намериш във вакуумирана опаковка, а гаранцията е от Градус.

Пикантни кренвирши Аз ям!

Пикантни кренвирши Аз ям!

Познатият вкус на кренвирш със свинско месо вече е обогатен с червена люта чушка.

Телешки, Хамбургски и Камчия салам Аз ям!

Телешки, Хамбургски и Камчия салам Аз ям!

Полъх от вкусното минало и апетитно настроение – това получаваш с всяко парченце Телешки, Хамбургски и Камчия салам Аз ям! Задоволи носталгията си по храната от детството с тях и се наслади на любимата закуска.

Универсална кайма Аз ям!

Универсална кайма Аз ям!

Каймата е една от основните съставки в българската традиционна кухня. Опитай и приготвяй апетитни супи и ястия с Универсалната кайма Аз ям!

Кайма за принцеси Аз ям!

Кайма за принцеси Аз ям!

Тя ще ти върне приятните спомени от детството и ще те накара да заобичаш храната още повече. Опитай кайма за принцеси Аз ям! За закуска и обяд. За малки и големи. За принцове и принцеси.

Натиснете "ENTER" за търсене или "ESC" за отказ