Аз ям! на работа

Средиземноморски обяд в офиса

В предишния материал ви дадохме идеи за обяд в офиса, за да разнообразим салатите на работното място със засищащи и приготвени у дома. Тази седмица сме ви приготвили и четири лесни предложения за основни ястия, които ще изпратят вкусовите ви рецептори по бреговете на Италия и Испания, за да ви напомнят, че най-хубавото от работния процес, е планирането на отпуската.

РИГАТОНИ СЪС СМЕТАНА
Ригатони с чесън, червен лук, жълтък, сметана и кренвирши
Ригатони с чесън, червен лук, жълтък, сметана и кренвирши

Лесна, вкусна и засищаща паста, която е вкусна както топла, така и студена. Пресните чери домати ще останат свежи и на следващия ден и ще дадат сочност на ястието, а червеният лук ще придаде лека сладост. Бъдете внимателни със съхранението на обяда си в офиса, тъй като в горещите дни тази кулинарна идея има нужда от съхранение на хладно, заради сметаната и жълтъка в соса за тези апетитни Ригатони с чесън, червен лук и кренвирши.

ПРЯСНА ПАСТА ТАЛИАТЕЛИ
Прясна паста талиатели с доматен сос, канела и наденица
Прясна паста талиатели с доматен сос, канела и наденица

Може би много от вас вече са опитали нашумелите и предлагани в близкия магазин предложения за прясна паста, която изисква само няколко минути за варене. Удивително вкусна е и е от малкото идеи, които пестят време НЕ за сметка на вкуса, а тъкмо обратното. Пригответе си талиатели тип Болонезе, като вместо кайма, можете да се доверите на родопска наденица АЗ ЯМ!, като я нарежете на кубчета или я пуснете в блендера, докато стане на трохи. Заради подправките в нея сосът ви няма да има нужда от никакви допълнителни аромати. Щипката канела е по желание за тези от вас, които искат да се размечтаят на воля за почивните дни.

РИГАТОНИ СЪС СПАНАК
Ригатони с кренвирши Аз ям!, спанак и сметана
Ригатони с кренвирши Аз ям!, спанак и сметана

Помните ли американския анимационен сериал Кро от 1993 година? В него героинята на име Нанди приготвяше прословутото Зелено в почти всеки епизод. Предлагаме ви нещо, което е далеч по-примамливо от показаното в анимацията, но гарантирано ще предизвика огромен апетит във всичките ви колеги и ще им се прииска тази рецепта да се превърне в основно препитание на целия екип, точно както Зеленото в анимационния комедиен сериал. Предлагме ви Ригатони със сметана, спанак, чесън, зехтин и кренвирши, които се приготвят бързо, лесно и за броени минути.

ПАЕЛЯ С МОРСКИ ДАРОВЕ
Паеля с морски дарове и наденица Аз ям!
Паеля с морски дарове и наденица Аз ям!

Ако искате наистина да подразните колегите си и тихичко да ви завидят за домашно приготвения обяд, занесете в офиса Паеля с шафран, морски дарове и наденица. Гарантираме ви, че времето, което отделите за приготвяне на тази рецепта, ще си заслужава напълно, а ястието ще бъде вкусно до лудост и на следващия ден. За най-добри резултати, доверете се на Градус, защото всеки продукт в обяда ви заслужава внимание, за да бъде хапването истинска наслада.

Натиснете "ENTER" за търсене или "ESC" за отказ