Такоси с наденица

Рецепти 20 мин Сложност Порции 4

Необходими продукти:

  • 400 гр боб от консерва
  • 2 бр. наденица Аз ям!
  • 1/2 глава лук
  • 1 люта чушка
  • 2 скилидки чесън
  • 1 чаша пилешки бульон
  • 1 ч. л. смлян кимион
  • 1/4 ч.л. риган
  • магданоз

Начин на приготвяне:

Загрейте тиган на среден огън. Добавете нарязаната на кубчета наденица, лук и люта чушка. Добавете и мазнина, ако е необходимо. Гответе, докато наденицата стане хрупкава, а лукът и лютата чушка омекнат. Добавете чесъна и гответе за още 30 секунди.

Налейте пилешкия бульон, изцедения боб, сол, кимион и риган. Оставете да къкри на бавен огън, докато бульонът почти не се изпари.

Сервирайте с поръсен магданоз.

Натиснете "ENTER" за търсене или "ESC" за отказ