Начин на приготвяне:
Нарежете суджука на тънки филийки, прехвърлете в купичка и оставете настрана.
Разрежете гъбите на две, а след това нарежете на филийки с дебелина около 3 милиметра.В широк тиган загрейте олиото и запържете гъбите за 7-8 минути до златисто.
Добавете нарязания на кубчета лук и мащерката и гответе още 5-6 минути, докато лука омекне. Добавете червения пипер и нарязания на филийки чесън и гответе около минута.
Налейте виното и оставете за 2-3 минути, докато се изпари алкохола.
Посолете и подправете с черен пипер. Извадете букетчето мащерка и добавете суджука.
Разбъркайте и гответе 4-5 минути. Сервирайте с препечен хляб и листенца прясна мащерка.