Аз ям! пусна на пазара Шпеков, Деликатесен и Заралийски салам

Едва година и половина от раждането на новия бранд на Градус, а портфолиото на Аз ям! вече може да се похвали с 13 продукта със свинско месо. Oще три любими вкуса на българите – шпеков, деликатесен и заралийски салам вече са в магазинната мрежа и могат да бъдат намерени в красива вакуум опаковка, която запазва качеството и добрия им вкус.

Нарастващото портфолио на бранда се дължи на непрестанното усилие на екипа на Аз ям! да поддържа интереса на потребителите и да им предложат най-добро качество колбаси със свинско месо. То вече съдържа 13 продукта – кренвирши, три вида наденица, пикантни кренвирши, саламите телешки, хамбургски, камчия, шпеков, деликатесен, заралийски и два вида кайма със свинско месо.

Всички продукти могат да бъдат намерени на www.azyam.bg/recipes, в красиви авторски рецепти, приготвени от едни от най-добрите шеф готвачи у нас. В YouTube канала на Аз ям!, пък има десетки видео рецепти, които могат да помогнат и на най-начинаещия в готвенето да приготви бърза и вкусна вечеря. За онези, които обичат да надничат зад кадър – Instagram профила ни с #АзЯм и #azyamofficial издава кадри от фотосесиите на авторските ястия в кухнята на Goodlife. Аз ям! вярва, че и най-обикновеното ястие може да се превърне в произведение на кулинарното изкуство, благодарение на фантазия и качествени продукти.

Натиснете "ENTER" за търсене или "ESC" за отказ