Вкусни идеи

5 идеи за закуска през уикенда

Какво ще ядем за закуска?

Сигурно сте чували този въпрос безброй пъти, особено ако сте родители. И често отговорът му е с повишена трудност. Затова решихме да ви помогнем с разрешаването на тази задача и подготвихме тези 5 чудесни решения за закуска през уикенда.

Бутерки Аз ям!

Бутерки

Изпитана класика и несъмнено една от любимите ни рецепти. Приготвянето на тези бутерки Аз ям! е изключително лесно и е едно истинско забавление, както за големи, така и за малки. Също както и хапването им след това.

Мъфини със Заралийски салам и маслини

Мъфини със салам Аз ям!

И след като заговорихме за забавление, мъфините със Заралийски салам Аз ям! освен, че са чудесно предложение за закуска, са и перфектно решение за вашето парти. Гостите ще останат сити и доволни, а вие няма да прекарате повече от час в кухнята.

Пърленка с домашно кьопоолу, сирене и сушеница

Пърленката е перфектна основа за една традиционна засищаща закуска. И като типично българска такава, тя най-добре върви в комбинация със сушеница Аз ям!, сирене, домашно кьопоолу и пресен чесън.

Бъркани яйца с наденица на тиган и гъби

Бъркани яйца с наденица Аз ям!

Няма по-класическа закуска от бъркани яйца с препечена филийка. Бързото им и неангажиращо приготвяне ги прави предпочитани за всеки, който има желанието да отдели 15-20 минути в кухнята. А вкусът на препечената наденица Аз ям! ще ги направи още по-неустоими.

Лангош с млечен сос и Заралийски салам

Лангош с млечен сос и салам Аз ям!

Лангошът е традиционно ястие от унгарската национална кухня, аналог на популярните български мекици. Това автоматично го прави повече от перфектно решение за вкусна закуска през почивните дни. За най-добър вкус гарнирайте с млечен сос и Заралийски салам Аз ям!

Натиснете "ENTER" за търсене или "ESC" за отказ